Kolareita Joensuussa, pahoinpitelyt Joensuussa ja Nurmeksessa

Pakettiauto ja polkupyöräilijä sekä mopo ja polkupyöräilijä kolaroivat Joensuussa. Pahoinpitelyt Joensuussa ja Nurmeksessa.

Pakettiauto ja polkupyöräilijä olivat kolaroineet Joensuun Sirkkalassa, Kettuvaarantiellä, perjantaina noin kello 14.30. Autoilija oli liikenneympyrästä poistuessaan törmännyt suojatietä ylittävään polkupyöräilijään. Tapahtumasta oli ilmoitettu hätäkeskukseen. Pyöräilijä oli viety ambulanssilla keskussairaalaan.

Mopoilija ja polkupyöräilijä olivat kolaroineet Joensuun keskustassa, Siltakadulla, perjantaina noin kello 19. Tapahtumasta oli ilmoitettu hätäkeskukseen. Polkupyöräilijä oli ajanut Siltakadun varressa kulkevaa kevyenliikenteen väylää Ilosaaren suuntaan. Mopoilija oli ajanut mopoparkissa ja mopoparkin kohdalla polkupyöräilijä ja mopoilija olivat törmänneet toisiinsa. Polkupyöräilijä oli kaatunut törmäyksen seurauksena maahan. Loukkaantunut polkupyöräilijä oli mennyt itse keskussairaalaan. Polkupyörä eikä mopo olleet vaurioituneet törmäyksessä.

Joensuun Rantakylässä Ruoritiellä, kerrostalon pihalla, oli pahoinpidelty miestä lauantaina kello 1.30 jälkeen. Hätäkeskukseen oli ilmoitettu tappelusta, jossa oli muun muassa potkittu maassa maannutta miestä. Mies oli viety ambulanssilla keskussairaalaan. Pahoinpitelijä oli ollut mies, noin 25-vuotias, pituudeltaan noin 180 cm, hoikka ja päällä hänellä oli ollut vaalean sininen paita, jonka hän oli ottanut pois poistuessaan tapahtumapaikalta. Tapahtumapaikalta oli poistunut kaksi muutakin henkilöä.

Hätäkeskukseen oli ilmoitettu Nurmeksen keskustassa Torikadulla tapahtuneesta tappelusta lauantaina noin kello 2.30. Kahden miehen välille oli syntynyt suusanallista riitaa ja nainen oli mennyt miesten väliin. Toinen miestä oli tönäissyt naista seurauksella, että nainen oli kaatunut maahan loukaten itseään. Miehet olivat pahoinpidelleet toisiaan nyrkein lyömällä. Kaikki kolme oli tarkistettu ambulanssissa.

Mahdollisia havaintoja edellä mainittuihin pahoinpitelyihin liittyen pyydetään ilmoittamaan sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi, vihjepuhelimeen p. 0295 415 232 tai poliisipäivystykseen p. 0295 415 320 ma-pe klo 08-16.15.

Vastaa