Kovia ylinopeuksia Heinolassa

Hämeen poliisilla suhteellisen rauhallinen vuorokausi

Lahti

Torstaina 30.09.2021 klo 13 aikaan partio pysäytti Vanhalla Heinolantiellä henkilöauton, johon oli eteen ja taakse oli kiinnitetty eri rekisterikilvet. Autoa kuljetti 33-vuotias nainen. Naisella ei ollut ajo-oikeutta ja tämä oli hänelle 8s. kulkuneuvon kuljettaminen oikeudetta vuoden sisällä. Nainen puhalsi seulonta-alkometriin 0 o/oo, mutta huumepikatesti tulos oli positiivinen amfetamiinille. Nainen käytettiin verikokeessa, minkä jälkeen hänet vapautettiin. Naista epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta ja ajoneuvorikkomuksesta.


Heinola

Torstaina 30.09.2021 aamupäivällä Valtatie neljällä partio mittasi 15 minuutin välein kahdelle henkilöautolle nopeudeksi 152 km/h rajoituksen ollessa 100 km/h. Kuljettajina toimineita 45-vuotiasta ja 41-vuotiasta miestä epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja heidät määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

Hämeenlinna

Torstai iltana 30.09.2021 58-vuotias mies yritti anastaa Hätilän kaupunginosan kaupasta alkoholijuomia, eikä totellut kaupan vartijan käskytystä. Mies uhkasi suusanallisesti lyödä vartijaa ja käveli tätä kohti. Vartija varoitti miestä voimankäytöstä useaan kertaan, tuloksetta. Vartija oli kaasuttanut miestä ja raudoittanut hänet. Mies vietiin poliisiasemalle säilöön ja häntä epäillään näpistyksen yrityksestä, sekä järjestystä ylläpitävän henkilön vastustamisesta.

Vastaa