MM-Ralli jatkui Keski-Suomessa lauantaina

Poliisi on jatkanut lauantaina Keski-Suomen alueella tehostettua liikenteenvalvontaa ja turvannut yleistä järjestystä ja turvallisuutta ralleihin liittyen.

Poliisin lauantai on ollut tehtävien osalta vilkas. Mukaan mahtuu muun muassa häiriökäyttäytymisiä, päihtyneitä henkilöitä, ylinopeuksia ja rattijuopumuksia. 

Poliisipartiot ovat liikennevalvonnan yhteydessä Keski-Suomen alueella kirjoittaneet noin 20 sakkoa, sekä noin 10 liikennevirhemaksua. Poliisi on joutunut määräämään myös noin 10 väliaikaista ajokieltoja, joista muutamassa epäillään kuljettajan syyllistyneen törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen. Loput väliaikaisista ajokielloista on määrätty epäillyistä rattijuopumuksista, sekä epäillyistä vakavista piittaamattomuuksista liikenneturvallisuutta kohtaan.


Poliisin automaattivalvonta on ottanut illan aikana 110 kuvaa, joissa ajoneuvon kuljettajien epäillään rikkoneen tieliikennelakia.


Ralliliikenne on ollut lauantain aikana ajoittain erittäin ruuhkautunutta. Pahimmat ruuhkat ovat olleet Jämsän seudulla, jossa ajettiin päivän aikana kahdeksan erikoiskoetta. Tällä hetkellä liikenne on palautunut normaaliksi. Vakavilta onnettomuuksilta on vältytty.

 
Poliisin ralliviestintä tiedottaa poliisin www-sivuilla seuraavan kerran sunnuntai aamun aikana, mikäli tiedotettavaa on. Seuraava päivittäiskooste julkaistaan viimeistään huomenna rallien päättyessä.
 

Vastaa