Juopuneet kuljettajat aiheuttivat liikennevahinkoja Rovaniemellä

Lämmin viikonloppu työllisti poliisia Rovaniemellä.  Tehtävät aiheutuivat pääosin liikenteestä ja häiriökäyttäytymisestä eikä väkivalta tehtäviltäkään vältytty.

Juopuneita kuljettajia ja liikennevahinkoja

Perjantain ja lauantain välisenä yönä ajoi henkilöauton kuljettaja autolla ulos tieltä, katkaisten matkalla valaisinpylvään. Onnettomuus sattui Sinetässä Kantatie 83:lla. Kuljettaja puhalsi poliisin alkometriin törkeän rattijuopumuksen ylittävät lukemat. Ajoneuvon kuljettajaa epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja törkeästä rattijuopumuksesta.


Lauantain ja sunnuntain välisenä yönä suistui Kittiläntiellä henkilöauto ojaan ja poliisin tullessa paikalle, kuljettaja tavattiin istumasta viereiseltä bussipysäkiltä. Kuljettaja puhalsi poliisin alkometriin törkeän rattijuopumuksen ylittävät lukemat ja häntä epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta sekä törkeästä rattijuopumuksesta.

Pahantuulinen taksiasiakas


Pohjolankadulla taksi oli ottanut pahantuulisen asiakkaan kyytiin, joka ei ollut valmis maksamaan kyydistään. Matkaa oli ehditty taittaa 100 metriä. Partion saavuttua paikalle, löytyi asiaan kuitenkin sopu.

Poliisi esti tappelun


Lauantain ja sunnuntain välisenä yönä Pekankadulla oli useamman henkilön suukopu, joka oli äitymässä tappeluksi poliisin saapuessa paikalle. Tapahtuneen johdosta poliisi otti kaksi henkilöä kiinni.

Case orava


Viikonlopun tiukimmat hetken koettiin kuitenkin lauantain iltapäivän, kun tarkkaavainen konstaapeli huomasi valvontakameroista epämääräistä liikettä poliisiaseman tiloissa. Asiaa tarkastamaan lähteneet poliisivankilan vartijat tapasivat poliisiaseman sisätiloista luvattomasti oleskelevan oravan. Jännittävien käänteiden ja ansiokkaan toiminnan tuloksena orava saatiin houkuteltua takaisin luontoon.

Vastaa