Vahingontekoja ja rattijuopumus Pohjois-Karjalassa

Viikonlopun aikana rikottu postilaatikoita ja ikkunoita Joensuun Karsikossa Lieksassa kerrostaloissa levitelty punaista jauhetta postiluukkuihin Enon Uimaharjussa ajo-oikeudeton rattijuoppo

Ikkunat rikki Joensuun Karsikossa


Joensuun Karsikon kaupunginosassa yöllistä häiriötä viikonlopunaikana. Nyyrikinkadulla sijaitsevan asunrakennuksen ikkunaan heitettiin suuri kivi perjantain ja lauantain välisenä yönä noin puoli yhden aikaan. Kivi rikkoi täysin ulomman ikkunan ja sisempään lasiin se sai aikaan säröjä. Aiempina viikonloppuina häiriötä on ollut muun muassa kivien heittämisellä seinään. 


Jänne- ja Kannelkadun alueella rikottiin yön aikaan postilaatikoita


Poliisi kaipaa havaintoja rikoksista ja niiden mahdollisista tekijöistä. Tiedot voi ilmoittaa poliisille sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi, vihjepuhelimeen p. 0295415232 tai poliisipäivystykseen p. 0295415320 ma-pe klo 8-16:15.

Lieksalaisiin asuntoihin punaista jauhetta


Lieksassa kerrostaloasuntoihin on useampaan kertaan työnnetty postiluukusta punaista jauhemaista ainetta. Uusi tapaus sattui perjantain ja lauantain välillä. Asunnon postiluukusta oli työnnetty punaista jauhetta. Asunnossa on koira. Asukas oli ilmoittanut asiasta alakerrassa asuvalle naapurilleen, joka huomasi, että hänenkin asuntoonsa oli tungettu vastaavan näköistä ainetta. Myös alakerran asunnossa on koira. 
Poliisin tietoon on saatettu myös aiemmin vastaavanlainen tapaus, jossa epäiltiin aineen olevan maustetta. Tuoreen tapauksen koira-asukas on voinut huonosti muutamien päivien aikana ja kärsinyt muun muassa oksentelusta ja ripulista. 

Enossa Uimaharjuntiellä rattijuopumus


Poliisin pysäyttämän auton mieskuljettaja osoittautui ajo-oikeudettomaksi sunnuntai yönä puoli kahden aikaan Enossa Uimaharjuntiellä. Päihtyneen oloiselle kuljettajalle tehtiin huumausaineen pikatesti, joka antoi positiivisen tuloksen amfetamiinille. Auto seurueeseen kuului yhteensä kolme henkilöä. Kuljettajaa epäillään rattijuopumuksesta ja kortitta-ajosta.

Vastaa