Varkaudessa kilvetön moottoripyörä pakeni poliisia taajama-alueella

Poliisi kaipaa vihjeitä Varkaudessa poliisia paenneesta moottoripyörästä.

Liikennevalvontaa tehnyt tunnuksellinen poliisipartio teki Varkaudessa 18.9. kello 22.50 havainnon rekisterikilvettömästä kovaäänisestä moottoripyörästä. Moottoripyörä ajoi Käsityökatua pitkin Jäppiläntien risteyksen yli kohti Citymarketia. Moottoripyörässä ei palanut takavalo ja sen kyydissä oli matkustaja. Poliisipartio kääntyi moottoripyörän perään ja alkoi seuraamaan pyörää. Pyörä kiihdytti vauhtiaan havaittuaan poliisin. Poliisipartio seurasi moottoripyörää, joka jatkoi matkaa Osmajoentielle kovalla ylinopeudella. Partio menetti näköyhteyden pyörään lyhyen seuraamisen jälkeen. 

Moottoripyörä oli väriltään mustaoranssi ja se oli crossimallinen. Moottoripyörän äänet olivat kovat ja matalat. Kuljettajalla oli musta takki ja kyydissä olijalla valkoinen kypärä ja vaalean siniset farkut. Kyydissä ollut oli nainen. Kyydissä ollut matkustaja roikotti jalkojaan pyörän sivuilla, koska pyörässä ei ollut jalkatappeja matkustajaa varten. 

Poliisi kaipaa vihjeitä moottoripyörästä ja sen kuljettajasta vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi sähköpostiin. Asiasta on tehty rikosilmoitus nimikkeellä törkeä liikenneturvallisuuden vaarantaminen. 

Vastaa