Villisikakolari Liperissä

Henkilöauto törmäsi kahteen villisikaan Liperissä. Henkilöauto suistui tieltä Tohmajärvellä, naista pahoinpideltiin Juuassa sekä joensuulaisen miehen epäillään syyllistyneen virkamiehen väkivaltaiseen vastustamiseen Joensuussa.

Henkilöauto oli törmännyt kahteen villisikaan Liperissä Kuopiontiellä, Honkavaaran kohdalla, lauantaina kello 19.40. Autossa yksin ollut kuljettaja oli ajanut Kuopiontietä Kuopion suuntaan, kun tien vasemmalta puolen oli tullut tielle kaksi villisikaa. Kuljettajan tekemästä voimakkaasta jarrutuksesta huolimatta, toinen eläin oli törmännyt auton vasempaan kylkeen ja toinen auton etuosaan. Toinen villisijoista oli kääntynyt takaisin tulosuuntaansa ja toinen oli mennyt tien oikealle puolen metsään. SRVA oli lähtenyt jäljittämään villisikoja niiden kunnon tarkastamiseksi.

Henkilöauto oli suistunut tieltä Tohmajärvellä lauantaina kello 16.30 jälkeen. Autossa yksin ollut kuljettaja oli ajanut Ilomantsintietä Ilomantsin suunnasta, kun auto oli ajautunut vasemmalle kaartuvassa mutkassa ensin tien pientareelle, sitten takaisin tielle ja edelleen osittain poikittain vastaantulevien kaistan yli, päätyen vastaantulevien puolelle ojaan ja pyörähtäen lopulta katolleen. Autossa yksi ollut kuljettaja oli viety ambulanssilla keskussairaalaan. Auto oli vaurioitunut hinauskuntoon.

Naista oli pahoinpidelty Juuan keskustassa, Kauppakujalla, sijaitsevan pub Olkkarin edustalla sunnuntaina hieman ennen kello yhtä. Pahoinpidelty oli kertonut samassa ravintolassa olleen naisasiakkaan lyöneen ja potkineen häntä ravintola edustalla. Ambulanssi oli käynyt tarkastamassa naisen vammat.

Joensuulaisen miehen epäillään syyllistyneen virkamiehen väkivaltaiseen vastustamiseen Joensuun keskustassa, Siltakadulla, sunnuntaina kello 3.30. Poliisipartio oli mennyt herättelemään penkillä istunutta, vahvasti päihtynyttä miestä.  Poliisin herätelleessä miestä, mies oli noussut pystyyn ja hyökännyt poliisimiestä kohti samalla yrittäen lyödä nyrkillä. Mies oli edelleen vastustanut poliisin kiinniottoa voimakkaasti haraamalla jaloilla ja käsillä vastaan. Poliisiautoon laitettaessa mies oli yrittänyt potkia poliisia kohti ja hänen väkivaltainen käytös oli jatkunut poliisiasemalla häntä poliisiautosta pois otettaessa ja säilöön laitettaessa. 

Vastaa