Neljä vangittu Vantaan Kivistön ryöstösarjassa

Itä-Uudenmaan poliisi on edennyt Vantaan Kivistön ryöstöjen tutkinnassa. Neljä henkilöä vangittiin loppuviikolla todennäköisin syin epäiltynä tekoihin.

Poliisi on pidättänyt todennäköisin syin epäiltynä yhteensä 4 henkilöä rikossarjassa, jossa samaan porukkaan kuuluvien henkilöiden epäillään syyllistyneen muun muassa useisiin törkeisiin ryöstöihin Vantaan Kivistössä. Törkeiden ryöstöjen ja ryöstöjen sekä näiden yritysten lisäksi tutkittavia rikosnimikkeitä ovat muun muassa törkeä pahoinpitely, vapaudenriisto ja laiton uhkaus. Kaikissa tutkittavana olevissa teoissa tekoihin epäillään osallistuneen useita henkilöitä. Epäillyt vangittiin Itä-Uudenmaan käräjäoikeuden päätöksellä torstaina 15.6. ja perjantaina 16.6.2021. Vangituista yksi on 16-vuotias ja muut kolme epäiltyä 18- ja 19-vuotiaita. Lähiaikoina tullaan mahdollisesti ottamaan kiinni myös lisää epäiltyjä.

Epäillyt teot ovat tapahtuneet pääosin toukokuun lopulla ja kesäkuun alussa hieman yli kahden viikon aikajaksolla. Osa epäillyistä teoista on tapahtunut Kivistön juna-asemalla ja osa aseman läheisyydessä. Tekojen yhteydessä osaa asianomistajista on uhattu teräaseilla ja osassa tekoja asianomistajia on pahoinpidelty muun muassa lyömällä ja potkimalla. Kahdessa teossa asianomistajia on myös nöyryytetty riisumalla tai pakottamalla riisuuntumaan. Poliisi jatkaa asian tutkintaa aktiivisesti.

Yksi kommentti artikkeliin ”Neljä vangittu Vantaan Kivistön ryöstösarjassa”

Vastaa